duminică, 18 martie 2007

Vrem o buda normala! La PSD.

Lansam astazi campania nationala: "Vrem o buda normala! La PSD". Ideea ne-a fost sugerata de prietena Sorina Matei. (Vezi postarea ei de la "Cum e WC-ul la PSD"). Sorina are dreptate, oameni buni! La PSD ai mari probleme cu toaleta. Lipsa hirtiei igienice de la buda din Kiseleff e intr-adevar un serios inconvenient. Piedici in calea nevoilor fiziologice vin si din lipsa unei incuietori adecvate, respectiv din faptul ca cele doua incaperi ale toaletei sunt destinate doar persoanelor de sex feminin (vezi poza de mai jos). Asadar, avind in vedere ca PSD se afla in plin proces de reformare, grupul de ziaristi nevoiti sa astepte lunea terminarea sedintei conducerii PSD propune reformarea toaletei PSD.

4 comentarii:

ziarist spunea...

sincer, cred ca trebuie sa facem un Congres..inca unul..si inca unul...pana se schimba buda aia...Buda aia se va schimba greu..ca toate lucrurile in PSD. De fapt, daca stau sa ma gandesc, buda aia simbolizeaza ceva IMPORTANT... Prin reducere, evident, simbolizeaza stadiul reformei in Partidul Social Democrat...

cristian Şuţu spunea...

Basescu zicea, nu de mult, ca PSD "inca nu s-a reformat". Sa le dam o mina de ajutor, zic eu. Poate-i baga la guvernare... :))

ziarist spunea...

Pai nu...daca-i baga la guvernare, se vor muta la sediul facut de Nastase in Baneasa. Ala are bude misto. Dar si acolo e ceva ffff tare. Cine a stat si pe acolo, isi mai aduce aminte ca in fata sediului erau flori si gardulete din fier. Ei bine , nu mai sunt! Au venit aia de la Administratia Drumurilor..sau ceva de genul asta..si le-a zis..dati-ne gardul si florile, ca NU MAI SUNTETI LA GUVERNARE. SI le-au luat...!!!

cristian Şuţu spunea...

Ha-ha-ha-ha-ha!