joi, 29 martie 2007

Propuneri de purtator de cuvint la Cotroceni


In caz ca nu i-ati recunoscut, este vorba despre Elena Udrea (fosta si actuala), Ioana Lupea (jurnalist EVZ) si Dan Tapalaga (jurnalist Ziua de Cluj). Ar mai fi si Narcisa Iorga (sefa biroului de presa al PD), dar inca n-am facut rost de poza si cu ea. Eu pe acestia ii vad ca favoriti in locul demisionarei Adriana Saftoiu. Ei, ce ziceti? Cine ar avea fatza de consilier prezidential?

update> m-a rugat dan sa-l bag la mijloc. :))

6 comentarii:

Alex Mihaileanu spunea...

Udrea nu, ca nu da bine la presa, de Narcisa Iorgu n-a auzit nici dracu', vedem ce-a ramas. Tapalaga e de la Ziua, care Ziua nu iubeste Basescu, deci probabil ca Lupea.

cristian Şuţu spunea...

Basescu ne-a luat maiul. Cica nu e nici jurnalist, nici politician. Atunci mi-a zburat gindul la un PR de companie telefonica. Una dragutza tare. ;)

bradutz spunea...

alex: faptul ca dan tapalaga e la ziua (de cluj) nu il baga automat intr-o tabara politica ostila lui basescu. de fapt, simpatiile politice ale lui dan sunt binecunoscute in presa, dar totusi nu l-as vedea consilier la cotroceni..

cristian: companie telefonica fosta monopol de stat?

cristian Şuţu spunea...

Se numeste Tereza :) Si i-as sorbi fiecare vorba

Unknown spunea...

pai si-atunci de ce nu ai scris tu asta http://www.cotidianul.ro/index.php?id=4895&art=390&cHash=0991dec111 ? ;-p

Iulian Enache spunea...

Tereza Valcan nu se baga, baga-ti mintile in cap Sutule :)) Cred c-ai nimerit-o in schimb cu Tapalaga. Ca doar n-o fi muncit omul ala degeaba doi ani.