luni, 2 iulie 2007

Cei mai nesuferiti ministri. Urmatorii 5.

Like I said, guvernul asta e imposibil. Priviti-i atent si pe urmatorii 5. Cita durere... Ce batjocura... Oamenii astia chiar au tara pe mina. Va dati seama?

Locul 7. Eugen Nicolaescu. E contabil de meserie. Omul asta are tot atita legatura cu sanatatea cita are impotenta cu algocalminul. Eugen cred ca are un fetish legat de Palatul Victoria. Nu stiu cum face, dar isi tot gaseste mereu de lucru prin guvern. Mai exact, din 1982, cind s-a angajat in Ministerul Turismului. A trecut si pe la Industrii, dar si pe la Finante. Sa fie sanatos!

Locul 8. Varujan Vosganian, zis si "Suficientul". Cred ca daca n-ar fi existat Sorin Ovidiu Vintu, armeanul ar fi fost tare nefericit. Dar pentru ca SOV exista, cei nefericiti suntem noi, ceilalti. Vosganian scrie poezii cind nu calculeaza impozite. Creepy. De-as fi leguitor pentru o zi, as interzice celor care scriu poezii sa conduca tara. Experimentul lui Platon din Republica e, totusi, un fiasco.

Locul 9. Ovidiu Silaghi. E poate cel mai slinos ministru din istorie. Marturisesc ca, desi scriu pe politic de 10 ani, habar n-aveam ce minister conduce Silaghi. Ma intreb daca n-am pierdut in mod inutil un minut din viata mea cautind pe gov.ro. Whatever, omul e slinos. E tot ce conteaza. Aaaa, si daca as fi premier i-as da zilnic cu pudra de talc pe cap.

Locul 10. Paul Pacuraru. La naiba, omul asta te enerveaza imediat cum deschide gura. E de ajuns.

Locul 11. Cristian Adomnitei, zis si "Stelutze". Sunt sigur ca a mincat in copilarie multe bombonele de ciocolata dupa ce treceau oile. Altfel nu-mi explic cum dracu a ajuns ministru. Cred ca mai maninca bombonele si acum. Pentru ca - iarasi - nu inteleg cum de n-a fost dat afara in suturi dupa faza cu numarul stelutzelor de pe drapetul UE.

20 de comentarii:

Anonim spunea...

nu te supara, dar nici unul nu se aseamana cu pleziristul si epicureanul Vladescu...

cristian Şuţu spunea...

de acord cu tine. din fericire, insa, nu mai e ministru

ciupercă spunea...

Cristi....de`ai sti ce dispozitii mai da Vosga intre doua pauze de poezii....ai vorbi singur....si baietii de pe la DNA au ramas uimiti chiar :)

ciupercă spunea...

iar pe Admonitei l`a caracterizat excelent Gusa: "asta e prost rau"

ciupercă spunea...

Adomnitei....scuzati eroarea de redactare

cristian Şuţu spunea...

tot aia e :))

ciupercă spunea...

cristi, ar trebui sa`mi dai un premiu ptr cat de activ sunt :)....

cristian Şuţu spunea...

ti-as da, dar nu stiu cui sa-l ofer

ciupercă spunea...

un amarat de ziarist din "Provincia Europeana" (ca sa-l citez pe baronu' nostru) Vrancea.....da eu glumeam cu premiu' .... :D

ciupercă spunea...

ai tacut dupa ce ti`am zis de unde sunt...sperie asa de tare Vrancea? :)

cristian Şuţu spunea...

nu.

ciupercă spunea...

ok. ma duc si eu acasa.....ca maine iar intarzii la sumar :) noapte buna....desi nu`i exclus sa mai intru de acasa...

cristian Şuţu spunea...

nb

natriuclor spunea...

hehehe. se poate si fara ...par:)

si mai vad ceva: stiti despre ei doar ce va dau ei (voit sau nu).
cainii latra, ursii trec:)

Anonim spunea...

In "Republica" lui Platon poetii erau izgoniti din cetate ;)

Anonim spunea...

pina la urma facind \'mishto" de ei facem mishto de noi insine...ne-am scremut 18 ani post piticot si uite ce-am produs! iti problema ca poate atita putem?! si ca - pina la urma - asta meritam?!

cristian Şuţu spunea...

Natriuleclor, priveste-l atent pe Silaghi si spune-mi ce vezi!

natriuclor spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
natriuclor spunea...

poti sa ma tutuiesti si sa-mi spui sare:)

ma uit. si vad un roman. cinstit si destept ca toti romanii. ca mine. ca tine. ca ei. ca miliardarii de carton care invariabil au inceput cu 50 de coco si aia imprumutati. si daca tu vii acum si imi spui (sau oricine) ca nu ai "nepotei" de pus la vreun minister sau ca nu-ti sare in ochisori vreo casa pe de strada mihaileanu (sau poate chiar in primaverii) eu vin si spun atat: cine zice asta nu e roman adevarat!!!
nu intru in detalii ca esti baiat istet si stii ca asa e

natriuclor spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.